Cursuri-de-limba-engleza-pregatire-cambridge-mayflower

Ce sunt examenele Cambridge?

Examenele Cambridge reprezinta o suita de examene de limba engleza menite sa ateste nivelul de cunostinte al participantilor. Fiecare examen este diferit si testeaza cunostintele la un anumit nivel al Cadrului european de referinta pentru limbi, incepand cu nivelul pre-A1 – debutant si pana la nivelul C2 – expert.

Certificatele obtinute in urma sustinerii examenelor Cambridge sunt recunoscute la nivel international si constituie proba lingvistica necesara pentru admiterea la programele de studii desfasurate in limba engleza de universitati din toata lumea. In plus, o multitudine de angajatori precum si institutii de stat accepta certificatele Cambridge ca dovada a cunoasterii limbii engleze la un anumit nivel de competenta.

De asemenea, incepand cu nivelul B1 (PET), certificatele Cambridge pot fi folosite pentru echivalarea probelor de competenta lingvistica din cadrul bacalaureatului, conform Ordinului MENCS, nr. 5794/29.10.2009.

cursuri-pregatire-examene

Cum ne pregatim pentru examenele Cambridge?

Cursurile de limba engleza anuale oferite de Mayflower Centre integreaza programele de examen ale Cambridge Assessment English inca de la varsta de 7 ani. Dincolo de prestigiul oferit de numele unei institutii reputate, examenele Cambridge ofera o platforma pentru invatarea placuta si eficienta a limbii engleze. Avantajele urmaririi acestor programe sunt in primul rand faptul ca progresul se face treptat, pas cu pas, precum si faptul ca dezvolta abilitati practice si ii motiveaza pe cursanti.

Cursurile Mayflower Centre integreaza activitati specifice examenului pe tot parcursul anului, intrucat acestea simuleaza situatii reale de viata si abordeaza teme de interes pentru diferitele grupe de varsta.

  • Incepand cu luna martie a fiecarui an, ne familiarizam cursantii cu formatul probelor de examen, ceea ce ii ajuta sa se prezinte la examen fara emotii, stapani pe ei si dezinvolti.

  • De asemenea, in luna aprilie organizam sesiuni de simulare a examenelor, in urma carora copiii primesc feedback important ce ii ajuta sa-si valorifice punctele forte si sa amelioreze punctele slabe.

Examenele de engleza generala ale Cambridge Assessment English sunt disponibile in doua variante: standard si for schools (pentru scoli). Nu exista diferente de format, nivel sau aptitudini evaluate intre cele doua variante; diferenta consta in continutul testelor, care, in varianta for schools, este adaptat intereselor si experientelor elevilor.

Proba de comunicare orala se desfasoara cu urmatorul format: doi examinatori si doi candidati, iar timpul alocat fiecarei perechi de candidati variaza in functie de nivel.

Examenele Cambridge pentru copii Cambridge YLE

Examenele Cambridge YLE (Young Learners English Tests) reprezinta o serie de trei examene ce debuteaza cu nivelul pre-A1 si se incheie cu nivelul A2. La Mayflower Centre, sustinem examenele Cambridge YLE incepand cu varsta de 7 ani pana la varsta de 10 ani.

 

 

Pentru inscrieri sau pentru a solicita mai multe informatii, ne puteti contacta la:

info@mayflower-centre.ro

sau la telefon 0755 157 885

Va asteptam!

Fomular de contact

Bifati daca doriti sa primiti informatii de la noi.