Despre Mayflower Centre

Mayflower Centre in a nutshell

Misiunea Mayflower Centre

  • Misiunea noastra la Mayflower Centre este de a ne ajuta cursantii sa dobandeasca si sa demonstreze cunostinte si aptitudini care ii vor insoti pe tot parcursul vietii, le vor facilita participarea la viata scolara, universitara si laborala, si ii vor ajuta sa contribuie la lumea globala in care traim.
  • La Mayflower Centre oferim cursuri ce dezvolta mai mult decat abilitati lingvistice, pentru ca avem certitudinea ca fundamentul oricarei limbi este reprezentat de o cultura si un mod de gandire. Astfel, ne-am propus sa sadim in cursantii nostri acele valori pe care le consideram fundamentale pentru formarea personalitatii tinerelor generatii: respect, toleranta, fairplay, empatie, asumarea raspunderii, stradunita si perseverenta.
  • Aspiram sa cream un mediu in care primeaza bunavointa, incurajarea si intelegerea. Ne sustinem cursantii prin consolidarea punctelor lor forte si incercarea de a depasi punctele slabe, astfel incat fiecare cursant sa isi poata atinge potentialul fara a fi inhibat. La Mayflower Centre invatarea se face cu placere, entuziasm si perseverenta.
  • Abordarea noastra pedagogica include elemente de cultura generala, pe care le consideram esentiale pentru dezvoltarea intelectuala a cursantilor nostri.
  • Activitatea Mayflower Centre presupune si stabilirea de asteptari ridicate pentru sine si pentru ceilalti. In aceasta privinta, nu numai ca ne ajutam cursantii sa-si atinga potentialul, insa recurgem, in mod constant, la inovatii tehnologice si mentinem un inalt nivel profesional prin participarea la cursuri de dezvoltare profesionala oferite de organizatii prestigioase.

Engleza FUN-tastica

Atunci cand se joaca, copiii au oportunitatea de a pune in context limba pe care o invata si a-si dezvolta abilitatea de a intelege noi concepte sau idei si de a experimenta. De aceea, la Mayflower Centre lectiile cuprind activitati variate, dinamice si interactive iar cu ajutorul tehnologiei din sala de curs, mediul de lucru devine activ si atragator. Profesorii nostri folosesc jocuri, materiale audio-video, povesti si marionete, pentru a facilita invatarea si a asigura asimilarea notiunilor predate.

Prin folosirea exclusiv a limbii engleze in clasa, si a activitatilor de tip TPR (total physical response), profesorii Mayflower Centre faciliteaza invatarea limbii straine in mod similar cu invatarea limbii materne.

Desi procesul de invatare se diversifica incepand cu clasa pregatitoare, intrucat nu ne mai axam doar pe vorbit si ascultat, ci introducem progresiv abilitatile de scris si citit, iar invatarea devine mai academica, copiii nu o precep ca pe o corvoada, ci se bucura de noile oportunitati de a se juca si comunica in limba engleza.

Formular inscriere
    Datele cu caracter personal vor fi prelucrate exclusiv in scopul furnizarii informatiilor cerute de solicitant.