Concurs online „Un an de lecții gratuite"

Tragerea la sorți din 03 iulie 2023

Felicitari castigatorului, Denisacamilar!

Regulamentul Concursului

1.Organizator

Concursul organizat pe paginile de Facebook și Instagram este conceput şi administrat de către MAYFLOWER EDUCATIONAL CENTRE S.R.L. Decizia de participare la concurs conform regulilor din prezentul regulament aparține fiecărui participant în parte, care prin înscriere își asumă în mod neechivoc respectarea tuturor prevederilor Regulamentului și a condițiilor de participare și derulare, care sunt obligatorii pentru toți participanții.

2.Locul de desfăşurare și durata concursului

Concursul este organizat pe teritoriul României, online, în spațiul digital, pe paginile de Facebook (https://www.facebook.com/) și Instagram (https://www.instagram.com/) ale participanților înscriși în concurs și pe paginile de Facebook și Instagram ale Mayflower Centre – https://www.facebook.com/themayflowercentre.ro/; https://www.instagram.com/themayflowercentre/.
Concursul se desfăşoară în perioada: 6 iunie 2023, ora 23:59 (ora României) – 30 iunie 2023, ora 23:59 (ora României) și va fi comunicat pe paginile de Facebook și Instagram ale Mayflower Centre – https://www.facebook.com/themayflowercentre.ro/; https://www.instagram.com/themayflowercentre/.

3.Condiții de participare

3.1. La concurs poate participa orice persoană fizică cu vârsta de minimum 18 ani (împliniţi până la data începerii concursului), având capacitate deplină de exercițiu, cu domiciliul/reşedinţa în România, care deține un cont activ de Facebook sau Instagram și care se va înscrie în concurs, urmând mecanismul concursului pe durata acestuia.
3.2. Verificarea vârstei și a celorlalte condiții de participare prevăzute în prezentul Regulament se va face în momentul validării câștigătorului, potrivit prevederilor prezentului Regulament. Participantul își asumă răspunderea pentru toate informațiile pe care le furnizează Organizatorului și acceptă faptul că în cazul furnizării de informații false sau eronate sau în cazul în care nu furnizează informațiile solicitate, poate fi descalificat din prezentul concurs, inclusiv din calitatea de câștigător.
3.3. Participarea la acest concurs implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prezentului Regulament, precum și luarea la cunoștință a Participantului despre publicarea numelui sau/și a numelui de utilizator de pe Facebook sau Instagram, în cazul câștigării unui premiu și menționarea premiului câștigat de acesta. Aceste date personale vor fi postate după desemnarea câștigătorilor pe paginile de Facebook și Instagram ale Mayflower Centre, prin intermediul unui comentariu dedicat, la postarea care anunță concursul.

4.Mecanismul concursului

4.1 Participantul trebuie să dețină un cont public și activ de Facebook sau Instagram și să înregistreze participarea sa la concurs în perioada concursului.
4.2.Participantul este considerat înscris în concurs dacă 1. apreciază fotografia concursului pe Facebook sau Instagram, 2. etichetează o altă persoană într-un comentariu la fotografia de pe pagina Mayflower Centre și 3. o difuzează pe profilul său personal de Facebook sau Instagram cu următoarele 2 mențiuni: #themayflowercentre, #englezafuntastica.
4.3.Participantul poate participa pe oricare dintre platforme, Facebook sau Instagram sau pe ambele.
4.4.Pentru a putea fi considerat eligibil în concurs, Participantul trebuie să dețină un cont public pe Facebook sau Instagram. Contul trebuie să rămână public cel puțin până la desemnarea câștigătorului.
4.5.La finalul Concursului, din totalul Participanților înregistrați în concurs, se vor alege 1 câștigător și 1 rezervă, prin intermediul platformei de tragere la sorți random.org.

5.Premiul concursului

5.1. Premiul concursului constă într-un curs de limba engleză ce se va desfășura pe tot parcursul anului școlar 2023-2024, pentru un copil cu vârsta cuprinsă între 5 și 17 ani, conform ofertei de servicii a Mayflower Educational Centre, așa cum se regăsește pe site-ul centrului, www.mayflower-centre.ro
5.2.Nu este posibilă înlocuirea premiului cu contravaloarea sa în bani şi/sau în alte obiecte.

6.Acordarea premiului

6.1.Câștigătorul va fi anunțat printr-o postare pe paginile de Facebook și Instagram ale Organizatorului.
6.2.Câșigătorul trebuie să răspundă, în termen de maximum 24 de ore de la data anunțării sale în calitate de câștigător, printr-un mesaj privat trimis către contul de Facebook sau Instagram al Organizatorului. Mesajul trebuie să cuprindă următoarele informații: nume, prenume, număr de telefon și modalitatea preferată de contact.
6.3.În cazul în care Câștigătorul nu este validat până la expirarea perioadei în care acesta poate contacta Organizatorul, premiul va fi oferit rezervei alese, moment în care câștigătorul va pierde dreptul de a primi premiul și rezerva va fi desemnată câștigătoare. În această situație, se va proceda la contactarea rezervei.
6.4.Procedura de validare a rezervei este aceeaşi cu procedura de validare a câştigătorului. În cazul în care rezerva nu va putea fi contactată şi validată, premiul nu se mai acordă.

Formular inscriere
    Datele cu caracter personal vor fi prelucrate exclusiv in scopul furnizarii informatiilor cerute de solicitant.