Metode interactive, potrivite diverselor stiluri de invatare.

  Un mediu de lucru placut, favorabil invatarii, in care copiii se simt „ca acasa”.

  Grupe restranse, de maximum 8 cursanti.

   O multitudine de resurse, ce combina instrumentele clasice cu tehnologia de ultima ora: tabla interactiva, computer, proiector.

Profesori calificati, cu un excelent nivel de limba engleza, precum si cunostinte solide despre lumea anglo-saxona.

   Imersiune in cultura Marii Britanii – pentru consolidarea si vitalizarea legaturii cu limba.

Cursuri de limba engleza pentru prescolari

Finalitate: examenul Trinity College London GESE 1

Concepute pe doua niveluri de varsta, 4-5 ani si 5-6 ani, aceste cursuri reprezinta rampa de lansare in descoperirea tainelor limbii engleze si sunt menite sa suscite interesul copiilor, precum si placerea invatarii si a comunicarii in limba engleza.

Cursurile se defasoara pe toata durata anului scolar, in doua sedinte saptamanale a cate 60 de minute. Se asigura respectarea vacantelor scolare, cu exceptia celei de o saptamana din octombrie.

Cursuri de limba engleza pentru scolari

Finalitate: examenele Cambridge YLE

Cursuri interactive, bazate pe comunicare, cu introducerea progresiva a abilitatilor de scris si citit. Cursurile cuprind elemente de cultura britanica, precum si strategii de abordare a examenelor Cambridge YLE.

Cursurile se defasoara pe toata durata anului scolar, in doua sedinte saptamanale a cate 60 de minute pentru clasa 0 si a cate 90 de minute pentru clasele 1-4. Se asigura respectarea vacantelor scolare, cu exceptia celei de o saptamana din octombrie.

Cursuri de limba engleza pentru gimnaziu

Finalitate: examenele Cambridge KET si PET

Cursurile pentru gimnaziu integreaza programele de examen ale Cambridge Assessment English, ce ofera posibilitatea unei evolutii progresive si abordeaza teme familiare si de interes pentru diversele categorii de varsta carora li se adreseaza.

Cursurile se defasoara pe toata durata anului scolar, in doua sedinte saptamanale a cate 90 de minute.

Se asigura respectarea vacantelor scolare.

Procedura de inscriere

Inscrierea in grupe se face in functie de numarul de locuri disponibile.

Pentru a va asigura un loc in grupa dorita, va invitam la sediul nostru, in intervalul 19 august – 13 septembrie, pentru semnarea contractului si achitarea sumei de 50 de lei, ce se va deduce din taxa pe luna septembrie.

Incepand cu varsta de 8 ani, pentru inscrierea in grupa corespunzatoare, va invitam sa faceti o programare pentru testarea gratuita a cursantului.

In cazul in care nu se intruneste numarul minim de cursanti pentru o anumita zi sau un anumit interval orar, grupa respectiva nu va fi formata.

Solicita informatii

Bifati daca doriti sa primiti informatii de la noi.

Sau contactati-ne la:

Tel: 0755.157.885

e-mail: info@mayflower-centre.ro