In clasa sau online, expertii Mayflower Centre sunt bucurosi sa ii indrume pe copii in demersul asmiliarii limbilor engleza si germana.

In clasa sau online, expertii Mayflower Centre sunt bucurosi sa ii indrume pe copii in demersul asmiliarii limbilor engleza si germana.

Facilitat de metodele interactive si de mediul prietenos in care se desfasoara, procesul de invatare devine distractiv si le permite elevilor sa-si atinga potentialul fara a fi inhibati.

Metodologia de predare plaseaza cursantul in centrul lectiei, profesorul fiind cel care faciliteaza asimilarea si utilizarea cunostintelor noi. Limba de predare este limba engleza/germana iar cursantii sunt incurajati sa o foloseasca chiar si atunci cand comunica intre ei.

Cursuri engleza si cursuri germana an scolar 2020-2021

Cursuri de engleza pentru copii

Cursuri engleza prescolari

Cursuri de limba engleza pentru prescolari

Cursul de engleza pentru prescolari, conceput pe doua nivele de varsta, 4-5 ani si 5-6 ani, reprezinta rampa de lansare in descoperirea tainelor limbii engleze.

Cursuri engleza Bucuresti scolari

Cursuri de limba engleza pentru scolari

Cursurile de engleza pentru scolari (cls. 0 – cls. a 4-a) cuprind activitati dinamice si distractive, care ii ajuta pe copii sa indrageasca limba engleza si sa o invete cu usurinta.

Cursuri de engleza pentru copii gimanziu

Cursuri de limba engleza gimnaziu

Cursurile de engleza pentru gimnaziu sunt structurate pe nivel de competenta si includ pregatirea pentru examenele Cambridge, precum si elemente de cultura generala si cultura civica.

Cursuri de germana pentru copii

Cursuri de germana pentru copii prescolari Mayflower Centre

Cursuri de limba germana pentru prescolari

Cursul de germana pentru prescolari, conceput pe doua nivele de varsta, 4-5 ani si 5-6 ani, reprezinta rampa de lansare in descoperirea tainelor limbii germane, si este menit sa suscite interesul copiilor si placerea invatarii si comunicarii in limba germana.

Cursuri de germana pentru copii scolari Mayflower Centre

Cursuri de limba germana pentru scolari

Incepand cu clasa 0, procesul de invatare se diversifica, intrucat nu ne mai axam doar pe vorbit si ascultat, ci introducem progresiv abilitatile de scris si citit.  Desi invatarea devine mai academica, copiii nu o precep ca pe o corvoada, ci se bucura de noile oportunitati de a se juca si comunica in limba germana.

Iata de ce Mayflower Centre este locul potrivit pentru copilul tau:

  • Metode interactive, potrivite diverselor stiluri de invatare.

  • O multitudine de resurse, ce combina instrumentele clasice cu tehnologia de ultima ora: tabla interactiva, computer, proiector.

  • Un mediu de lucru placut, favorabil invatarii, in care copiii se simt „ca acasa”.

  • Profesori calificati, cu un excelent nivel de limba engleza/germana, precum si cunostinte solide despre lumea anglo-saxona/germanofona.

  • Grupe restranse, de 6- 8 cursanti.

  • Imersiune in cultura Marii Britanii/Germaniei – pentru consolidarea si vitalizarea legaturii cu limba.

Sau contactati-ne la:

Tel: 0755.157.885

e-mail: info@mayflower-centre.ro

Formular de contact

Cursul dorit