Engleza si germana

Va invitam la cursurile de engleza si germana unde distractia e la ea acasa, iar fluenta si reusita nu se lasa asteptate.

*Grupe de maximum 8 cursanti* *Profesori cu pregatire internationala* *Cursantul in centrul lectiei* *Promovabilitate 100% la examenele Cambridge*

Iata de ce Mayflower Centre este locul potrivit pentru copilul dvs.:

  • Metode interactive, potrivite diverselor stiluri de invatare.

  • O multitudine de resurse, ce combina instrumentele clasice cu tehnologia de ultima ora: tabla interactiva, computer, tablete.

  • Un mediu de lucru placut, favorabil invatarii, in care copiii se simt „ca acasa”.

  • Profesori calificati, cu un excelent nivel de limba engleza/germana, precum si cunostinte solide despre lumea anglo-saxona/germanofona.

  • Grupe restranse, de 6- 8 cursanti.

  • Imersiune in cultura Marii Britanii/Germaniei – pentru consolidarea si vitalizarea legaturii cu limba.

Cursuri engleza

Cursuri de limba engleza pentru copii


Copiii vor indragi limba engleza si o vor asimila cu usurinta, prin activitati dinamice si distractive, indrumati de profesori pasionati.

Cambridge examene

Pregatire examene Cambridge


Vrei sa iti insusesti strategiile de abordare a examenului, sa iti imbogatesti vocabularul si sa comunici fluent in limba engleza? Hai la cursurile noastre Cambridge, cu promovabilitate 100%!

Germana copii

Cursuri de limba germana pentru copii

Contactul cu limba germana la o varsta frageda, prin activitati ludice si distractive, ii va ajuta pe copii sa asimileze aceasta limba fara sa-si dea seama ca invata.

Facilitat de metodele interactive si de mediul prietenos in care se desfasoara, procesul de invatare devine distractiv si le permite elevilor sa-si atinga potentialul fara a fi inhibati.

Metodologia de predare plaseaza cursantul in centrul lectiei, profesorul fiind cel care faciliteaza asimilarea si utilizarea cunostintelor noi. Limba de predare este limba engleza/germana iar cursantii sunt incurajati sa o foloseasca chiar si atunci cand comunica intre ei.

Cursuri engleza si cursuri germana an scolar 2022-2023

INSCRIE-TE ACUM LA CURSURILE DE ENGLEZA SAU GERMANA FUN-TASTICA!
Datele cu caracter personal vor fi prelucrate exclusiv in scopul furnizarii informatiilor cerute de solicitant.