De ce Mayflower Centre?

La Mayflower Centre oferim cursuri de engleza si cursuri de germana ce dezvolta mai mult decat abilitati lingvistice, pentru ca avem certitudinea ca fundamentul oricarei limbi este reprezentat de o cultura si un mod de gandire.


Bine ati venit pe puntea the Mayflower – corabia care a transportat limba engleza in Lumea Noua!

Misiunea Mayflower

  • Misiunea noastra la Mayflower Centre este de a ne ajuta cursantii sa dobandeasca si sa demonstreze cunostinte si aptitudini care ii vor insoti pe tot parcursul vietii, le vor facilita participarea la viata scolara, universitara si laborala, si ii vor ajuta sa contribuie la lumea globala in care traim.
  • Aspiram sa cream un mediu in care primeaza bunavointa, incurajarea si intelegerea. Ne sustinem cursantii prin consolidarea punctelor lor forte si incercarea de a depasi punctele slabe, astfel incat fiecare cursant sa isi poata atinge potentialul fara a fi inhibat. La Mayflower Centre la cursuri engleza se invata cu placere, entuziasm si perseverenta.
  • La Mayflower Centre oferim cursuri de engleza si cursuri de germana ce dezvolta mai mult decat abilitati lingvistice, pentru ca avem certitudinea ca fundamentul oricarei limbi este reprezentat de o cultura si un mod de gandire. Astfel, ne-am propus sa sadim in cursantii nostri acele valori pe care le consideram fundamentale pentru formarea personalitatii tinerelor generatii: respect, toleranta, fairplay, empatie, asumarea raspunderii, stradunita si perseverenta.
  • Abordarea noastra pedagogica include elemente de cultura generala, pe care le consideram esentiale pentru dezvoltarea intelectuala a cursantilor nostri.

De ce Mayflower?

O varietate de resurse

La Mayflower la cursuri engleza si germana prind viata prin intermediul personajelor hazlii, al jocurilor, povestilor si cantecelor si al platformei online, cu ajutorul careia copiii pastreaza contactul cu limba in afara orelor de curs, intr-un mod placut si dinamic.

Grupe restranse

Pentru ca lucram cu grupe restranse, de cel mult opt cursanti, reusim sa ne ocupam de fiecare cursant in parte, adaptand lectiile la diversele stiluri de invatare si oferind oportunitatea fiecaruia de a participa activ la ore. Adaptarea la diversele stiluri de invatare presupune o varietate de activitati, elaborate pe baza teoriei inteligentelor multiple a psihologului american Howard E. Gardner.

Cursantul in centrul lectiei

Metodologia de predare plaseaza cursantul in centrul lectiei, profesorul fiind cel care faciliteaza asimilarea si utilizarea cunostintelor noi. Limba de predare este limba engleza/ limba germana, iar cursantii sunt incurajati sa o foloseasca chiar si atunci cand comunica intre ei. Acest lucru le consolideaza increderea in sine, absenta acestei calitati fiind principalul obstacol in calea fluentei unui vorbitor non-nativ.


Cursuri engleza Bucuresti scolari
Cursuri engleza pentru copii si adulti online si offline. Pregatire examene Cambridge. Engleza pentru incepatori, intermediari si avansati.

Examene internationale

Programa fiecarui curs de engleza include pregatirea pentru unul din prestigioasele examene internationale din suita Cambridge sau Trinity College London. Dincolo de prestigiul unei astfel de diplome, participarea la un examen international ofera numeroase avantaje. Testul furnizeaza parintilor candidatilor o buna ocazie de a evalua performanta profesorului, iar pe cursanti ii motiveaza sa-si stabileasca un obiectiv pentru atingerea caruia depun eforturi sustinute de asimilare a limbii si de organizare riguroasa a studiului programei.

Dezvoltare personala

Programele noastre educationale includ mai mult decat limba engleza. La Mayflower Centre oferim cursuri de engleza ce combina dezvoltarea abilitatilor lingvistice cu elemente de cultura generala, in special cultura tarilor anglo-saxone, precum si elemente de cultura civica.

  • Activitatile din cadrul orelor de curs contribuie la stimularea spiritului de competitie, ce ii predispune pe tinerii cursanti la o abordare mai responsabila a obligatiilor scolare si, mai tarziu, a celor profesionale. De asemenea, profesorii nostri faciliteaza insusirea notiunii de cooperare, o deprindere utila nu doar in invatarea unei limbi, ci si in abordarea diferitelor realitati profesionale sau existentiale.
  • La noi la cursuri engleza inseamna si stabilirea de asteptari ridicate pentru sine si pentru ceilalti. In aceasta privinta, nu numai ca ne ajutam cursantii sa-si atinga potentialul, insa recurgem, in mod constant, la inovatii tehnologice si mentinem un inalt nivel profesional prin participarea la cursuri de dezvoltare profesionala oferite de organizatii prestigioase.

Descopera mai jos cursurile de engleza Mayflower

Cursuri engleza prescolari

Cursuri engleza prescolari

Cursul de engleza pentru prescolari, conceput pe doua nivele de varsta, 4-5 ani si 5-6 ani, reprezinta rampa de lansare in descoperirea tainelor limbii engleze.

Cursuri engleza Bucuresti scolari

Cursuri engleza scolari

Cursurile de engleza pentru scolari (cls. 0 – cls. a 4-a) cuprind activitati dinamice si distractive, care ii ajuta pe copii sa indrageasca limba engleza si sa o invete cu usurinta.

Cursuri de engleza pentru copii gimanziu

Cursuri engleza gimnaziu

Cursurile de engleza pentru gimnaziu sunt structurate pe nivel de competenta si includ pregatirea pentru examenele Cambridge, precum si elemente de cultura generala si cultura civica. 

Cursuri engleza pentru copii si adulti online si offline. Pregatire examene Cambridge. Engleza pentru incepatori, intermediari si avansati.

Cursuri pregatire Cambridge

Programa fiecarui curs de engleza include pregatirea pentru unul din prestigioasele examene internationale din suita Cambridge sau Trinity College London.

Cursuri de engleza pentru copii gimanziu

Cursuri engleza liceu


Cursurile de engleza Mayflower Centre pentru liceu se axeaza pe pregatirea pentru examenele din suita Cambridge English (PET, FCE si CAE).

Pentru inscrieri sau pentru a solicita mai multe informatii, ne puteti contacta la info@mayflower-centre.ro sau la tel. 0755 157 885.

CONTACT

Str. Maior Laurentiu Claudian nr. 7

Mesajul dumneavoastra

    Bifati daca doriti sa primiti informatii de la noi.