Cursuri de germana pentru copii Mayflower Centre

Se spune ca limba germana este o limba dificila, greu de asimilat din cauza multitudinii de conjugari si declinari, si pe deasupra cu o fonetica neplacuta. Noi, profesorii de la Mayflower Centre, fascinati de varietatea lingvistica a speciei umane, ne-am propus sa va convingem ca nu este asa si ca, alaturi de noi, invatarea limbii germane poate fi Kinderspeil – o joaca de copil.

Cursuri de germana pentru prescolari (4-6 ani)

Cursul de germana pentru prescolari, conceput pe doua nivele de varsta, 4-5 ani si 5-6 ani, reprezinta rampa de lansare in descoperirea tainelor limbii germane, si este menit sa suscite interesul copiilor si placerea invatarii si comunicarii in limba germana.

Mediul prietenos pe care l-am creat pentru cei mici le asigura increderea de a interactiona atat cu profesorii cat si cu colegii si de a da frau liber energiei si imaginatiei in activitati de invatare distractive. Astfel, limba germana va prinde viata prin dialoguri, povesti, muzica, desen, miscare, si alte activitati menite sa le dezvolte atat abilitatile lingvistice, cat si creativitatea.

Cursuri de germana pentru copii prescolari Mayflower Centre
Cursuri de germana pentru copii scolari Mayflower Centre

Cursuri de germana pentru scolari (cls 0 – cls IV)

Incepand cu clasa 0, procesul de invatare se diversifica, intrucat nu ne mai axam doar pe vorbit si ascultat, ci introducem progresiv abilitatile de scris si citit.  Desi invatarea devine mai academica, copiii nu o precep ca pe o corvoada, ci se bucura de noile oportunitati de a se juca si comunica in limba germana.

Lectiile cuprind activitati variate, dinamice si interactive iar cu ajutorul tehnologiei din sala de curs, mediul de lucru devine activ si atragator. Profesorii nostri folosesc jocuri, materiale audio-video, povesti si marionete, pentru a facilita invatarea si a asigura asimilarea notiunilor predate.

Pentru inscrieri sau pentru a solicita mai multe informatii, asteptam mesajul vostru la info@mayflower-centre.ro sau la telefon 0755 157 885.