Cursuri engleza prescolari

Cursul de engleza Mayflower conceput pe doua nivele de varsta, 4-5 ani si 5-6 ani, reprezinta rampa de lansare in descoperirea tainelor limbii engleze, si este menit sa suscite interesul copiilor si placerea invatarii si comunicarii in limba engleza.

La nivelul de educatie prescolara, experienta si descoperirile sunt esentiale in procesul de invatare. Cultivate intr-un mediu placut si sigur, ele stimuleaza curiozitatea naturala a copiilor si incurajeaza o dinamica intensa a activitatilor.

Cursuri engleza scolari

Orele de curs se completeaza cu un atelier lunar gratuit, in care cursantii au ocazia sa interactioneze cu vorbitori nativi de limba engleza si sa se distreze, printre altele gatind, confectionand diverse obiecte sau ascultand si interpretand povesti

Incepand cu clasa 0, procesul de invatare se diversifica si mai mult, intrucat nu ne mai axam doar pe vorbit si ascultat, ci introducem progresiv abilitatile de scris si citit.  Desi invatarea devine mai academica, copiii nu o precep ca pe o corvoada, ci se bucura de noile oportunitati de a se juca si comunica in limba engleza.

Cursuri engleza gimnaziu

Prin folosirea exclusiv a limbii engleze in clasa, si a activitatilor de tip TPR (total physical response), profesorii nostri  faciliteaza invatarea limbii straine in mod similar cu invatarea limbii materne.

Cursurile noastre sunt clar structurate si organizate, iar manualele folosite, atent selectionate, inglobeaza pregatirea pentru examenele de limba engleza YLE din suita Cambridge.

Cursuri pregatire Cambridge

Programa fiecarui curs de engleza include pregatirea pentru unul din prestigioasele examene internationale din suita Cambridge sau Trinity College London. Dincolo de prestigiul unei astfel de diplome, participarea la un examen international ofera numeroase avantaje.

Orele de curs se completeaza cu un atelier lunar gratuit, in care cursantii au ocazia sa interactioneze cu vorbitori nativi de limba engleza si sa se distreze, printre altele gatind, confectionand diverse obiecte sau ascultand si interpretand povesti.

Pentru inscrieri sau pentru a solicita mai multe informatii, asteptam mesajul vostru la info@mayflower-centre.ro sau la telefon 0755 157 885!