Cursuri engleza gimnaziu Mayflower Centre

Cursuri engleza prescolari

Cursul de engleza Mayflower conceput pe doua nivele de varsta, 4-5 ani si 5-6 ani, reprezinta rampa de lansare in descoperirea tainelor limbii engleze, si este menit sa suscite interesul copiilor si placerea invatarii si comunicarii in limba engleza.

La nivelul de educatie prescolara, experienta si descoperirile sunt esentiale in procesul de invatare. Cultivate intr-un mediu placut si sigur, ele stimuleaza curiozitatea naturala a copiilor si incurajeaza o dinamica intensa a activitatilor.

Cursuri engleza prescolari

Cursuri engleza scolari

Cursurile de engleza pentru scolari (cls. 0 – cls. a 4-a) cuprind activitati dinamice si distractive, care ii ajuta pe copii sa indrageasca limba engleza si sa o invete cu usurinta.

Incepand cu clasa 0, procesul de invatare se diversifica, intrucat nu ne mai axam doar pe vorbit si ascultat, ci introducem progresiv abilitatile de scris si citit.  Desi invatarea devine mai academica, copiii nu o precep ca pe o corvoada, ci se bucura de noile oportunitati de a se juca si comunica in limba engleza.

Cursuri engleza gimnaziu

Cursurile de engleza pentru clasele V-VIII sunt structurate pe diverse nivele de competenta lingvistica si inglobeaza pregatirea pentru examenele din suita Cambridge English.

Orele de curs se completeaza cu un atelier lunar gratuit, in care cursantii au ocazia sa interactioneze cu vorbitori nativi de limba engleza, ceea ce le consolideaza increderea de a comunica in aceasta limba si le dezvolta intelegerea culturala.

Cursuri de engleza pentru copii gimanziu
Cursuri engleza pentru copii si adulti online si offline. Pregatire examene Cambridge. Engleza pentru incepatori, intermediari si avansati.

Cursuri pregatire Cambridge

Programa fiecarui curs de engleza include pregatirea pentru unul din prestigioasele examene internationale din suita Cambridge sau Trinity College London. Dincolo de prestigiul unei astfel de diplome, participarea la un examen international ofera numeroase avantaje.

Cursurile Mayflower Centre integreaza pregatirea pentru examene internationale inca de la varsta prescolara, cu scopul de a stimula increderea in sine si entuziasmul copiilor.

Pentru inscrieri sau pentru a solicita mai multe informatii, asteptam mesajul vostru la info@mayflower-centre.ro sau la telefon 0755 157 885.