Metoda

Incepand cu clasa 0, procesul de invatare se diversifica si mai mult, intrucat nu ne mai axam doar pe vorbit si ascultat, ci introducem progresiv abilitatile de scris si citit.  Desi invatarea devine mai academica, copiii nu o precep ca pe o corvoada, ci se bucura de noile oportunitati de a se juca si comunica in limba engleza.

Lectiile cuprind activitati variate, dinamice si interactive iar cu ajutorul tehnologiei din sala de curs, mediul de lucru devine activ si interesant. Profesorii folosesc jocuri, materiale audio-video, povesti, marionete, pentru a facilita invatarea si a asigura asimilarea notiunilor predate.

Atunci cand se joaca, copiii au oportunitatea de a pune in context limba pe care o invata si a-si dezvolta abilitatea de a intelege noi concepte sau idei si de a experimenta.

Prin folosirea exclusiv a limbii engleze in clasa, si a activitatilor de tip TPR (total physical response), profesorii nostri  faciliteaza invatarea limbii straine in mod similar cu invatarea limbii materne.

Cursurile noastre sunt clar structurate si organizate, iar manualele folosite, atent selectionate, inglobeaza pregatirea pentru examenele de limba engleza YLE din suita Cambridge.

Orele de curs se completeaza cu un atelier lunar gratuit, in care cursantii au ocazia sa interactioneze cu vorbitori nativi de limba engleza si sa se distreze, printre altele gatind, confectionand diverse obiecte sau ascultand si interpretand povesti.

Ce vor invata cei mici?

  • Vor invata notiuni de gramatica si vocabular, pe care le vor folosi in situatii reale de comunicare

  • Vor invata importanta lucrului in echipa, dezvoltandu-si astfel abilitatile de socializare

  • Vor capat incredere in abilitatea de a comunica in limba engleza

  • Isi vor dezvolta toate cele 4 abilitati lingvistice: vorbit, ascultat, scris, citit

  • Vor invata strategii de abordare a probelor examenelor Cambridge

Grupe de cel mult 8 cursanti

Clasa 0 

– 1 sedinta = 60 min
– Cost: 25 RON/sedinta

Clasele I – IV

– 1 sedinta = 90 min
– Cost: 36 RON/sedinta

Modalitatea de plata: la sediul Mayflower, la inceputul fiecarei luni se achita numarul de sedinte din luna respectiva.

Perioada:
Cursurile se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, cu respectarea tuturor vacantelor scolare.

Pentru inscrieri sau pentru a solicita mai multe informatii, ne puteti contacta la: info@mayflower-centre.ro sau la telefon 0755 157 885