Ateliere cu profesori nativi

Cunoasterea unei limbi presupune, printre altele, intelegerea unor elemente conexe de cultura si civilizatie, precum si abilitatea de a comunica cu vorbitori nativi ai acelei limbi.

Avand aceasta convingere, am conceput atelierele lunare sustinute de profesori nativi. In cadrul acestor ateliere, cursantii nostri au oportunitatea de a interactiona cu vorbitori nativi de limba engleza, intr-un cadru relaxat si informal.

Tematica atelierelor este diferita in fiecare luna si are drept sursa de inspiratie un eveniment important din luna respectiva, precum Halloween, Thanksgiving, Christmas, Shakespeare’s birthday etc.  Copiii petrec doua ore distractive in care afla lucruri noi si isi dezvolta latura artistica si creativitatea.

Interactiunea cu vorbitori nativi le dezvolta copiilor increderea in capacitatea de a folosi limba engleza si ii ajuta sa atribuie o semnificatie practica orelor dedicate studiului si temelor.

De asemenea, datorita naturii practice a atelierelor, copiii invata sa coopereze, isi dezvolta competentele sociale si leaga prietenii.

Perioada:

Atelierele se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, in ultima vineri sau sambata a fiecarei luni.

Cost

Gratuit pentru cursantii Mayflower.